• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Andjelka i Andrija

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Upravo se emituje epizoda na Prvoj. Da li ih gledate?

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Cela Srbija a i šire je u transu za ovom serijom. Neverovatno je kako ovde pali taj dečiji humor! :facepalm::eggonface::bored::muted:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Svaka nacija ima svoj smisao za humor. Mislim da ovo podneblje ima bas smisla za humor. I ne mislim da je ova serija sa decijim smislom za humor, a ni u tom humoru nema ništa loše. Naprotiv. :) Naravno, stvar je ukusa, nekoga ga voli, neko ne. :)

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Na žalost, ja sam loš kritičar za većinu humorističkih serija. Crna ovca TV programa. Zato ga i ne gledam. :notworthy::(

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Najavili su ih : plakaćete od smeha.
I zaista u seriji "Andrija i Anđelka" smejem, se do suza. Njih dvoje tumače komičan bračni par, nešto nov, neophodno u ovoj čamotinji. Svakodnevno se susrećeu sa raznim situacijama, koje Andrija dosta opušteno tj. pomalo smotano prevazilazi a Andjelka histeriše.
IMG_1444052537.jpg

Poslednja izmena od urednika:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Andrija je rodjeni zabavljač. Andjelku sam "upoznao" u Bulevaru, ali se pokazala kao odlična u paru sa Andrijom. Zaista mi se dopadaju. :)

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Odgledala jednu epizodu, nisam nesto preterano odusevljena, tako da i ne pratim vise...

maki

Nindža
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.12.2015.
Broj reagovanja
2.231
Horoskop
Ovan
Jako mi se dopada serija mada je ne pratim svakodnevno....neverovatan smisao da vrlo ozbiljne životne situacije pretoče u humor....njih dvoje tako različiti, ali se dobro nadopunjuju zahvaljujući dobrom poznavanju jedno drugog i međusobnoj toleranciji....što se mene tiče-dobra serija...:thumbsup:

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Odlična...ne pratim je konstantno, ali odlični glumci Andrej koji je neprevazidjen, Andjelku koju sam kao glumicu slabije znala. Svakodnevne teme iznose na svoj ali i životni način, ponekad vidim sebe u nekim kadrovima!

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Zabavni su.
Dobra je serija, liči na bračni život svih nas.
Ima on još jednu seriju Slatke muke, koja je sličan fazon, ali je nisam gladala, međutim naslovna numera mu je hit 😂

Vrh Dno