.::Andjelinin film " U zemlji krvi i meda"...

Lujka

Suspendovan nalog
Loša ocena za film Andželine Žoli na sajtu IMDB

Film „U zemlji krvi i meda“, režiserski debi holivudske dive Andželine Žoli, nije dobio visoke ocene na najvećoj i najpoznatijoj filmskoj internet stranici u svetu IMDB.com.

Ovaj sajt se smatra najuticajnijim u svetu kinematografije, a Andželinina priča o ratu u Bosni zaradila je ocenu ispod proseka. „U zemlji krvi i meda“ na skali od 1 do 10 ocenjen je sa 3,7.

Glasalo je 18.715 korisnika IMDB-a, a čak 76,3 odsto njih je filmu dalo najnižu ocenu 1, dok je nešto više od 3.000 korisnika dalo najvišu ocenu 10.
Podaci se ažuriraju svakodnevno.Inače, Andželinin režiserski debi, koji je u Srbiji prvi put prikazan 23. februara, dva meseca posle svetske premijere, do danas je gledala samo 3.041 osoba.
Pritom, na prvoj projekciji u Beogradu bilo samo 12 ljudi.

U Beogradu je film prikazivan u samo dva bioskopa, a trenutno se emituje još samo u “Takvudu” i to u kasnom večernjem terminu od 23 sata. To je inače jedini bioskop u Srbiji gde može da se vidi film u kojem igraju i naši Nikola Đuričko i Goran Jevtić.

- Uopšte nismo nezadovoljni. Kada su izašle prve kritike nakon emitovanja na Filmskom festivalu u Berlinu, znali smo šta da očekujemo. Uzimajući u obzir reakcije na film u Beogradu i termine u kojima se ovde emitovao, mi smo zadovoljni. Film je imao onoliko gledalaca koliko je i zaslužio - izjavio je Zoran Savić ispred kuće „Milenijum film“ koja distribuira Andželinino ostvarenje u Srbiji.

Ovaj film, koji je u Bosni prihvaćen uz odobravanje, pogledale su 25.374 osobe u Federaciji. Takođe, prikazuje se uz mali uspeh i u Crnoj Gori, ali nije otkupljen za Republiku Srpsku.

Blic
 

sovac

Novajlija
Član
nisam gledao i nemam nameru-meni nekad omiljena glumica posle ovoga više ne-doduše i posle onog fijaska gospodin i gospodja smit mislim suvišno je sve komentarisati
 

sovac

Novajlija
Član
meni samo nije jasno zaštto se petljaju u ono u šta nisu upućeni a nije ona jedina tu je i toma kuruzović
 
Vrh Dno