• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

.::Andjelinin film " U zemlji krvi i meda"...

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Dakle šta mislite o njemu?

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Nista.to i zasluzuje..generalno,belosvetska zvezda sa viskom para resila da se igra rezisera..:whistling:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Nisam ga odgledao. A i nemam nameru.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
nisam pogledala film........ali cim se pojavi pogledacu ga obavezno.............da vidim oko cega se digla tolika prasina

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Bas me briga za Andjelinu i njen film,voli nas Džulija Roberts,kaze da obozava trubu i da jedva ceka da dodje u srbiju.Pa dobro nam dosla ! ;)

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Nisam ga gledala i ne planiram. Citala sam razne komentare o njemu, koliko sam razumela to je jos jedan film u kome su Srbi negativci i krivci za sve zivo i nezivo, te s toga necu ni da gledam. Smrt fasizmu ! :D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Nisam gledao .... mslm da je to još jedna hokus/pokus holivudska crno/bela priča .... a mslm da je Anđa ovim očito niskobudžetnim/prosečnim filmom baš privukla pažnju na sebe ... a mi smo kao i svaki šaran zagrizli mamac/mamce koji nam se nude .... iskreno Anđo nisi moj tip ... :D

Habibi

Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Uuuu... koliko crnila na jednom mestu....Kao prvo film je pretpostavljam manje više prosečan ...

Što se tiče negativaca pa zar i nismo bili?Zar nismo klali,silovali i ubijali?Šta sad...Ubijali mi njih i oni nas... Koliko je filmova snimljeno na konto Nemaca,Rusa a tek istok da ne pominjemo,pa se niko nije nadrvio ko mi ... Ljudi činjenica je da smo u svetu OZLOGLAŠENI i za to su krvi pojedinci koji nisu mislili glavom već ko zna čim...
Ona je privukla pažnju samo kod nas (ograničenog naroda) jer mi sve što je na naš konto shvatamo drastičnim...

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Uuuu... koliko crnila na jednom mestu....Kao prvo film je pretpostavljam manje više prosečan ...

Što se tiče negativaca pa zar i nismo bili?Zar nismo klali,silovali i ubijali?Šta sad...Ubijali mi njih i oni nas... Koliko je filmova snimljeno na konto Nemaca,Rusa a tek istok da ne pominjemo,pa se niko nije nadrvio ko mi ... Ljudi činjenica je da smo u svetu OZLOGLAŠENI i za to su krvi pojedinci koji nisu mislili glavom već ko zna čim...
Ona je privukla pažnju samo kod nas (ograničenog naroda) jer mi sve što je na naš konto shvatamo drastičnim...
Pa manje više i ja to rekoh ... mada ja ni klao, ni silovao, ni ubijao ... niti kome mandat za to dao ... a znam hiljadu i jednu priču iz BiH koja ima suprotno pomešane karte, i šta bi se desilo da su jedni mesto drugih imali više oružja samo nebo zna ... a o filmu se slažemo :)

Habibi

Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Nije se moj post odnosio na tebe lično...Nisam ni ja to radila ni par miliona naših ljudi al jbg. s kim si takav si,tako svuda misle... Ja samo hoću da kažem da nemam ništa protiv Andjeline i njenog filma... I na to bih gledala kao na još jedan filmčić u nizu...

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Nije se moj post odnosio na tebe lično...Nisam ni ja to radila ni par miliona naših ljudi al jbg. s kim si takav si,tako svuda misle... Ja samo hoću da kažem da nemam ništa protiv Andjeline i njenog filma... I na to bih gledala kao na još jedan filmčić u nizu...
Bilo ono neko djubre ...o Vukovaru i sl isto ameročka ili sl produkcija, nisam mogao toliko količinu stereotipa da odgledam ........

Habibi

Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Znaš kako nama koji ne volimo te žanrove nemoramo ni da gledamo,ja lično ne volim takve filmove...Sad gledam samo limunade jer volim da me film opusti a ne da me optereti...

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Kad bude mogao online da se pronadje i pogleda mozda cu i odgledati. Ne toliko sto je Andjin film opljuvan od strane nas, vec sto mi je pun ocin da gledam filmove sa tom tematikom.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
FIJASKO: Premijeru Anđelininog filma u Bg gledalo – 12 ljudi!

Za razliku od glamurozne sarajevske i zagrebačke, današnjoj beogradskoj premijeri filma u ”U zemlji krvi i meda” Anđeline Džoli prisustvovalo je samo 12 ljubitelja filmske umetnosti.
Na prvo prikazivanje kontroverznog filma u Srbiji je stiglo i desetak novinara i fotoreportera, koji su, osim sablasno prazne bioskopske sale, imali prilike da zabeleže reakcije onih koji su, uprkos lošeg imidža koji je film već stekao u domaćoj javnosti, ipak došli da ga pogledaju.
Od dvanaest gledalaca koji su kupili karte, njih troje je napustilo salu na pola projekcije, rezignirani radnjom filma, bolje rečeno količinom nasilja. Uz negodovanje i psovke u bradu napustili su bioskopsku salu.
Tokom trajanja filma “U zemlji krvi i meda” u avetinjski praznoj sali mogli su se čuti samo povremeni glasovi negodovanja, a pojedini su okretali glavu kako bi izbegli gledanje scena ubijanja i silovanja.
Ono što je upalo u oči svima jesu trapavo nasnimljeni dijalozi između glavnih glumaca. Tačnije, tokom nekih scena bilo je evidentno da Ajla i Danijel (dva glavna lika) razgovaraju na engleskom, dok se iz zvučnika čuo srpski jezik!
Opšti utisak je da prosečan gledalac treba da ima dobre ”džigere i ganglije” da bi hladnokrvno mogao da pogleda film u kojem tokom čitavih 127 minuta dominiraju scene nasilja, te silovanja Bošnjakinja od strane Srba u ratnoj Bosni i Hercegovini.
Komentari “preživelih” gledalaca uglavnom su bili negativni, uz opaske da je film ”mučan”, surov i jednostran, te kako u životu nisu videli film sa više scena ubijanja.

http://www.telegraf.rs/jetset/86651-fijasko-premijeru-andelininog-filma-u-bg-gledalo-12-ljudi-video

Habibi

Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Hvala na obaveštenju i da nije jednostran,filmove tog žanra ne volim,iz istih razloga nisam gledala Srpski film,dovoljna mi je bila jedna scena da ne zaspim narednih nedelju dana,tako da živele limunade...To moj stomak može da podnese...

Misha

Nadrndani Bengalski tigric
Učlanjen(a)
13.12.2011.
Broj reagovanja
83
Horoskop
Nije određen
Upravo slusam u vestima da je bilo samo 42 gledalaca na premijeri, i to na dve projekcije.... A na jednoj je valjda bilo samo 10 :)

E bas cu da odem ovih dana da pogledam :)
Film kao film.
Mozes misliti.
Pa jesmo ubijali, silovali, mucili.... I nas su.
I nismo jedini narod koji je to radio/trpeo.
I nismo jedini narod koji je ratovao.
Mrzim kada Srbi pocnu sa nekim laznim moralom. :roflmao:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Ne bi mi bili mi kada vec sutradan ne bi osvanuo komentar na Andjinu premijeru i posecenost:
Anđelina Džoli usvaja svih 12 gledalaca koji su došli na beogradsku premijeru njenog filma.

:D

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Jos ako su se pohvalno izjasnili o filmu,usvajanje im ne gine :D

Vrh Dno