• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Amerikanac, Englez i Rus...

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Pricaju Amerikanac, Englez i Rus ko ima najveći avion.
Amer: "Naš avion ne može sleteti nigde u Evropi."
Englez: "Naš avion ne može sleteti na Ženevski aerodrom!"
Rus: "Vozim ja avion sa još 19 kopilota i tek čujemo neko zujanje pozadi. Viknem ja 19. kopilotu: "Sergej, idi vidi šta to zuji dok još nije kasno!". Ode Sergej džipom u sredu prepodne i vraća se u subotu popodne i reče mi: "Šefe zaboravili smo prozorče od WC-a, uleteo BOING 747 i zuji oko sijalice!" :roflmao:

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
hahahahaa......
vecito prepucavanje izmedju rusa i amera :D
ima ona prica kao:

poslali amerikanci rusima jako tanku zicu i poruku na kojoj je pisalo "kad vi budete napravili ovako tanku zicu, javite nam se"
a rusi im vrate istu tu zicu samo probusenu :D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Došla tri vozača kod Boga na istinu ! Prvi se ispoveda:
• Ja sam Francuz, digao sam kredit, kupio Peugot i slupao se sa 200 na sat.
• Nesretniče, - reče Bog - zašto divljaš kad voziš? A ti ? - obrati se drugom.
• Ja sam Nemac, digao sam kredit, kupio BMW-a i upao u Rajnu, pri brzini od 220 na sat.
• Ko je video da se vozi tako brzo pored reke - upita se Bog. A šta je sa tobom? - upita trećeg.
• Ja sam Srbin, digao sam kredit, kupio punta i umro od gladi.....

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Pitali Šiptara kakve školjke najviše voli?
• Da ti kažem komšo, ja najviše voljim srednjoškoljke... :D

Vrh Dno