• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Amerika nema crnog predsednika

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.769
Broj reagovanja
16.890
Horoskop
Ovan
Čuveni glumac Morgan Friman tvrdi da SAD nikada nisu imale crnog predsednika, pa ga nemaju ni sada.

slide.jpg

Morgan Friman je tokom intervjua za NPR govorio o identitetu predsednika Sjedinjenih Američkih Država - Baraka Obame i činjenici da on nije crnac, jer je njegova majka belkinja:

- Barak je imao majku i ona je bila bela. Veoma bela Amerikanka, iz Kansasa, iz centralne Amerike. Niko ne može da ospori ko je Barak i šta je on. Crni američki predsednik još uvek nije izabran. Obama je prvi mešani američki predsednik.

Glumac je u nastavku intervjua rekao kako je bio razočaran ponašanjem Obaminih političkih protivnika.


Izvor: http://www.nadlanu.com/pocetna/zaba...rika-nema-crnog-predsednika.a-145046.305.html
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.769
Broj reagovanja
16.890
Horoskop
Ovan
Meni se čini da je čitav svet više očekivao od Obame. A sećam se da je dobio Nobelovu nagradu za mir, a da praktično nije ni stupio na dužnost.
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Da tu si u pravu Stemis. Verujem da je i on više očekivao od samog sebe ali to je Amerika i svako mora da igra kako Ustav nalaže bez obzira bio to običan čovek ili predsednik. Verujem da i mnogi ameri su to isto očekivali....
 
Vrh Dno