• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Američki špijun u Rusiji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Vreme hladnog rata. Odlučili Amerikanci da pošalju špijuna u Rusiju da se infiltrira i da im šalje informacije. Odabrali su najboljeg svog operativca i započeli obuku. Intenzivne časove ruskog jezika, poznavanja kulture i običaja i sve to. Čovek završio sa najboljim ishodom, priča ruski perfektno, ne možeš da primetis nikakvu razliku izmedju njega i nekoga ko se rodio i odrastao u Moskvi. I odlazi on u Moskvu, smesti se u hotel i to sve.
Ode naveče u kafanu, sedne za sto sa nekom ruskom rajom, naruči vodku, izvadi ruske cigare, zapali, priča, šali se, pije, raja ga prihvatila normalno i sve ide odlično… I nakon jedno pola sata ulaze u kafanu nekoliko agenata KGB-a i pravo do njega i kažu: “Gospodine uhapšeni ste, pođite sa nama, vi ste američki spijun!”.
Kako su skapirali?

-Bio je crnac.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno