• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Američki mediji: Zombiji ustaju iz grobova i napadaju žive!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
NESLANA ŠALA


Nekoliko telivizjskih stanica u SAD-u prekinulo je prenos programa neobičnom zvučnom porukom u kojoj je emitovano upozorenje o zombi apokalipsi!
- Mrtvi ustaju iz grobova i napadaju ljude. Civilne vlasti savetuju ljudima da se ne približavaju zombijima jer su jako opasni, glasila je poruka koja je pročitana na programima u Montani, Kaliforniji, Mičiganu i Novom Meksiku.
114300-zombieland-l.jpg

Televizijska stanica KRTV iz Montane vrlo brzo je objavila izvinjenje i objašnjenje
- Neko nam je hakovao Sistem za hitno uzbunjivanje, obrazložili su.

Na sajtu Mešabl kažu da u ovom slučaju nije reč o hakovanju jer lozinka Sistema za hitno uzbunjivanje nikada nije promenjena, te ju je uljez morao – pogoditi!
Američka javnost nije se preterano uznemirila. Većina je shvatila da se radi o neslanoj šali, ali se podigla i velika zabrinutost da bi neko mogao da zloupotrebi Sistem za slanje lažne poruke o terorističkom napadu što bi izazvalo veliku paniku među Amerikancima.

http://www.alo.rs/vesti/svet/americki-mediji-zombiji-ustaju-iz-grobova-i-napadaju-zive-video/11300
 
Vrh Dno