• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Američki avion F-16 nestao iznad Jadranskog mora

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Američki lovac F-16 u ponedeljak uveče nestao je tokom trenažne misije nedaleko od italijanske obale u Jadranskom moru. Za sada nema podataka o sudbini aviona i pilota.

news106900.jpg


Američki i italijanski avioni tragaju za američkim lovcem F-16 koji je u ponedeljak uveče nestao tokom trenažne misije nedaleko od italijanske obale u
Jadranskom moru.

Iz NATO baze u Avijanusaopšteno je da se u avionu u trenutku kada je nestao nalazio jedan pilot. Za sada nema podataka o sudbini aviona i pilota.

Prema prvim podacima, avion koji je poleteo iz Avijana nije nosio oružje.

Potragom, u kojoj učestvuju i italijanski avioni i brodovi, obuhvaćena je oblast od 15 kilometara izmedju Červije i Čezenatika na severozapadu Jadranskog mora, oko 16 kilometara od obale.

više na str:
http://www.smedia.rs/vesti/vest/106900/
 
Vrh Dno