• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Americi preti "istorijska" oluja...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Americi preti "istorijska" oluju: Otkazani letovi, zatvorene škole, prodavnice opustošene... (FOTO, VIDEO)


Amerika se sprema se dolazak snežne oluje "Nemo". Zvaničnici naložili zatvaranje škola, poslodavcima preporučeno da u narednim danima oslobode radnike obaveza, a građani ispraznili rafove u mnogim radnjama. Najjači udar očekuje Boston.

news107516.jpg


Severoistočne oblasti Sjedinjenih Američkih Država biće danas suočene sa velikom olujom, sa snežnim pokrivačem do pola metra koji bi mogao da stvori velike probleme gusto naseljenim oblastima od Njujorka do Bostona.

Oluja, koju su mnogi nazvali "istorijskom", doneće američkim gradovima na istočnoj obali i duboko u unutrašnjosti tog dela SAD sneg, poledicu i jak vetar.

Kako javlja CNN, naloženo je zatvaranje nekih škola, službe se spremaju za očekivane nestanke struje, a građani su ispraznili rafove u mnogim radnjama.
više na str:
http://www.smedia.rs/vesti/vest/107516/
 
Vrh Dno