• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

ALOE VERA

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
...u nekom od postova procitah da je neko na forumu koristio aloju....pa me interusuje od kog proizvodjaca i koliko dugo...:)

...kakva su vasa iskustva?????

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Koristila sam ja i moje cedo i to jedino i iskljucivo FLP (Forever Living Products). Njihove proizvode ne mozes naci u slobodnoj prodaji vec iskljucivo preko distributera.
Posto sam od onih koja uglavnom pribegava alternativnom lecenju, u potrazi za necim dobrim naleteh na Aloju Veru koja mi savrseno prija i odgovoara. Probala sam dosta njihovih preparata i dali su kako meni tako i mom cedu fenomenalne rezultate. U jednom periodu sam koristila redovno sto se kaze i to je trajalo nekih 6 meseci a posle toga, s vremena na vreme popijem samo gel - preventive radi. :)

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
....hvala Lu.... ja bih da pocnem da je koristim preventivno.... nesto mi se srozao imunitet...

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Negde sam i ja pisala da je moje dete koristilo aloju i to intezivno godinu dana, a kasnije povremeno. Istu smo koristili kao i Lu. Znam samo da sam se nadavala silnih novaca,za neki boljitak ne mogu tvrditi. Koristili smo i gel a i niz ostalih preparata.
Medjutim kao preventiva je sigurno dobra, a posebno ako se konzumira duzi vremenski period.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
...ja slabo verujem u sinteticke vitamine.....licno mislim da se oni samo ispiske...i da slabo daju bilo kakav ucinak...

...najbolja su prirodna sredstva...ali moraju jako dugo da se koriste da bi dala neke vidljive rezultate..... medjutim postoji razlika u kvalitu ... tako da nije svejedno od kog proizvodjaca se kupuje

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
U pravu si Amy. Ja sam valjda probala sve i svasta od svakog :D ali sam na kraju sa gore spomenutim preparatom ( a moze i u mnozini :) ) zaista zadovoljna. Mada ima ljudi kojima ne prija ili ne daje taj efekat.. sve je individualno. No, dok se ne proba nece se ni znati. ;)

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Ja sam isla kod travarice i dala mi Alou.Morala sam je drzati u frizideru i piti po jedan cepic svako jutro.
Isto mi se imunitet jednom srozao.Pomoglo je,i sada kada se ponekad osecam lose odem u apoteku pa je kupim.Ima i u prodavnici da se kupi, ali nije original, zato je i jeftinija u prodavnici.
Inace za jecanje imuniteta pomaze i šumece tablete Supradyin :thumbsup:

Vrh Dno