• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Alko test

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
I deo

U jesen se policija sprema da „lovi“ vozače na alko test ali na tržištu nigde nema ampula za test. Očajni načelnik po licije ne zna šta da radi. Jedan stariji policajac reče da ima rešenje:
-Možemo da kupimo za alko test kondome. Mnogo su jevtiniji a pouzdani su.
-I šta da radimo sa kondomima?
-Zaustavimo vozača, damo mu da duva i ako se ne buni zna se da je pijan. A ako se ljuti i počne da se svađa sa nama ja sno je da nije pijan.

II deo

Dopala se ova ideja načelniku pa on posla najmlađeg policajca u apoteku da kupi kondome. Kada je on došao na red, rekao je da kupuje 10 000 kondoma za stanicu milicije.Čuo je to jedan čičica iz reda pa reče:
-Teško nama. Malo je ovoj policiji što nas bije i hapsi a sada ’oće i da nas j*bu. Sramota!
Malo dalje od čičice oglasi se sredoveč na žena ljubaznim glasom:
-A izvinite gospodine policajac jel’ ćete ići od kuće do kuće ili treba da dolazimo kod vas u stanicu?
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno