• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Alergija na bižuteriju

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Jeste li i vi alergični na bižuteriju, pa čak i na srebro? A na zlato? :p

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ja nisam,i bas volim bizuteriju..i imam je gomilu.od raznih materijala,stakla,kanapa,kamencici,plastike,kineski radioaktivni metal:giggle::rolleyes:,i bas volim da je nosim..

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Svaka cast, ali mi se cini da ima i onih koje samo na zlato nisu "alergicne".

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Ja sam kao klinka bila uzasno alergicna, cak ni zlatne mindjusice nisam mogla da nosim a da mi usi ne buknu. Usi su mi zarasle jer nisam nista mogla da nosim... I onda odlucim ped svadbu da izbusim usi i budem bar sa onim medicinskim mindjusicama jer mi je to omiljeni nakit (valjda je uvek tako sto nemozes bas to hoces). izbusila sam usi )bolelo je vise i duze nego kad sam bila klinka, ali posle tih medicinskih mogu da nosim sve - zlato, srebro, plastiku, pa cak i bizuteriju....

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
I ove su lepe
nausnice_1.jpg

Vrh Dno