• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

aladinova lampa

svaler71

Novajlija
Učlanjen(a)
19.08.2010.
Broj reagovanja
0
Sve je prolazno, jer vreme tece. Sve sto pocne mora i da se zavrsi. Da li je kraj jedne faze pocetak nove? Nemojte ziveti na "rusevinama proslosti".

http://www.astrolook.com/aladin.shtml

Izmena: dodat link za trljanje lampe. :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ljubav Vam je mnogo potrebnija nego, sto ste spremni to glasno i da priznate. Cega ili koga se plasite? Srecni ste ako umete da volite, nemojte skrivati svoja osecanja.

Evo linka: http://www.astrolook.com/aladin.shtml
Dodat je i u prvoj poruci da i drugi malo protrljaju. :)

Diana

Blondie
Starosedelac
Učlanjen(a)
06.07.2010.
Broj reagovanja
15
Horoskop
Lav
Uvericete se u istinitost izreke: "Covek je coveku vuk"! Ali i vuka je moguce pripitomiti, ako ste dovoljno vesti i mudri.

Jos kad bi bilo i neko objasnjenje uz ovo... :)
P:zbunjen::I ja protrljah...hahahhah...

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Danas ne budite samo dobri, vec "najbolji"! Morate se truditi da zasenite svoju okolinu, ocekuje Vas uspeh.

Pa i ja trljala... :)

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
A sto volEmo mi zeMske da trljamo pa to ti je cudo jedno!!! :)

Postoji pravda, nemojte gubiti nadu i veru. Ako nemate dovoljno snage oslonite se na osobu koja Vam je bliska. Onaj ko Vas zaista voli, taj ce Vam i pomoci.

Diana

Blondie
Starosedelac
Učlanjen(a)
06.07.2010.
Broj reagovanja
15
Horoskop
Lav
E mozemo da protrljamo i tri puta dnevno pise tamo vidjela ja... :) aha jesam stvarno... :laugh:

Onaj ko ne rizikuje, taj i ne dobija. Vama se posrecilo i zato iskoristite svoju sansu najbolje sto umete. Ne budite "lazno skromni".

evo i lampa mi kaze da mi se posrecilo...hmmm...sta reci :laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
I ja sam protrljao ponovo.

Polako bre, de si navro! Tek je prvi dan. Sta mislis, to sto si me nasao da mozes trljati kolko oces?

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Al' ste navalili da trljate :) .. 'ajde sad na kolacic :D ... sudbine mislim :laugh:
:laugh:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Za srecu i ljubav, kao i za sve drugo u zivotu je potrebno dvoje. A dvoje - cini troje ili vise njih, jer sreca i ljubav se umnozavaju isto kao i nesreca. Cuvajte i negujte svoju srecu. Bogme, meni se ovaj Živadin sviđa!!!

Diana

Blondie
Starosedelac
Učlanjen(a)
06.07.2010.
Broj reagovanja
15
Horoskop
Lav
Ope' ja :laugh:
Ljubav Vam je mnogo potrebnija nego, sto ste spremni to glasno i da priznate. Cega ili koga se plasite? Srecni ste ako umete da volite, nemojte skrivati svoja osecanja.

Ma nema ovaj duh pojma :)

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Ono sto je ocigledno ponekad se zanemaruje. Izgubili ste se u sumi i vise ne vidite svoje drvo. Gledate suprotno od dobrog resenja.

Sto bi se reklo: Pigs in Space :)

Diana

Blondie
Starosedelac
Učlanjen(a)
06.07.2010.
Broj reagovanja
15
Horoskop
Lav
Pa da...ja sam skroz zaboravila na Aladina...

Covek koji ima svoje principe i jasan cilj pred sobom; i pridrzava ih se, ne moze izgubiti bitku na bilo kom polju. Najjaca tacka oslonca i snage je u Vama.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Nije trenutak da se koristite snagom, jer nemate je dovoljno. Dobrota i neznost ponekad daju bolje rezultate.

Znaci, da se okanem :) ?

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
:) Žene najlakše dolaze do svoga cilja preko suza i usana.

Ja malo duvala, glancala a Aladin se samo smeška :laugh:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Mudra odluka je, ako se povucete na nako vreme. Nemojte ici "glavom kroz zid", vec strpljivo sacekajte na povoljan trenutak.

Ako me ne bude bilo da znate zasto :neznam:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Imate lepu osobinu da sve sto radite proistice iz Vaseg zdravog razuma, ali i znanja. Stoga, nemojte dozvoliti nekom bliskom da Vas zavarava laznim obecanjima ili "praznim recima

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Uspeh, moc i pobeda deluju omamljujuce. U sustini najvazniji je sadasnji trenutak, ali nije i dovoljan. Danas je "put" u bolje i lepse sutra.
Al, je odgovor,,,,:neznam: a mene noge bole

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Potrebno je da kombinujete opreznost i uzdrzanost sa plodnom mastovitoscu, katkad i izvan stvarnosti ili na samoj granici sna i jave. Uspeh je pred Vama, stoga nastavite put koji ste zapoceli.

Vrh Dno