• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Al Te volim, ko kobilu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci

beauty

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.10.2010.
Broj reagovanja
14
Kako su medeni ovi konjici, obozavam ih! Konj ima najtopliji pogled , naravno mislim na zivotinjski svet. I ja bih poljubila ovog konjica u njuskicu, mekanu, toplu! :laugh: A tek kako galopiraju, kakav je to osecaj caroban, mocan, pun one slobode za kojom svi zudimo! Peredivno! Hvala @Jaco, bakuto moja!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
vidi se da je stvarno nežan poljubac... al, stvarno... :laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Predivne životinje. :laugh:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Kaze se da je pas najbolji covekov prijatelj...netacno...nauka dokazala da je to konj.:laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
A kako je dokazala?

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Elaborat iznosim sutra,..sad idem da :laugh:

beauty

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.10.2010.
Broj reagovanja
14
Ja sam veliki ljubitelj konja i znam da se moze ostvariti predivno prijateljstvo sa konjem. To jednostavno morate da osetite, ali za to je potrebno mnogo treninga, druzenja sa konjem, posmatranja, morate da ga osetite. Kada uspostavite taj odnos, da vi njega razumete i on vas - e onda ste na konju!

Ne biste verovali koliko su pametni, koliko osete kada ste raspolozeni, ili pak to niste. Osete sve ono u vazduhu sto i neki ljudi nisu to u stanju. Predivne su to zivotinje.

Mozete li da zamislite sliku u glavi sledecu: jasete procvetalom livadom u mesecu julu, laganim hodom konja, trava do grudi konju i on onako baca nogu jednu po jednu, razgrce cvece, igra se....kao da mu nisam u sedlu. Umiracu toga cu se secati. Ili, dok istim pokretima nogama razgrce visok sneg...? O galopiranju neki drugi put!

Izvinite, ali vi pojma nemate! :mda: :laugh: :ehej:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Da se malo našalim:)

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
beauty' pid='58887' dateline='1300835188 je napisao(la):
Ja sam veliki ljubitelj konja i znam da se moze ostvariti predivno prijateljstvo sa konjem. To jednostavno morate da osetite, ali za to je potrebno mnogo treninga, druzenja sa konjem, posmatranja, morate da ga osetite. Kada uspostavite taj odnos, da vi njega razumete i on vas - e onda ste na konju!

Ne biste verovali koliko su pametni, koliko osete kada ste raspolozeni, ili pak to niste. Osete sve ono u vazduhu sto i neki ljudi nisu to u stanju. Predivne su to zivotinje.

Mozete li da zamislite sliku u glavi sledecu: jasete procvetalom livadom u mesecu julu, laganim hodom konja, trava do grudi konju i on onako baca nogu jednu po jednu, razgrce cvece, igra se....kao da mu nisam u sedlu. Umiracu toga cu se secati. Ili, dok istim pokretima nogama razgrce visok sneg...? O galopiranju neki drugi put!

Izvinite, ali vi pojma nemate! :laugh: :o :ehej:
E,sad..nije u redu zaista...To sto nas neodgovorni nije upucen u sve blagodeti koje vam konji mogu pruziti,ne znaci da i mi nismo.
Znam tacno taj opisani osecaj i nisam ga dozivela jednom vec mnogo,mnogo puta...Jos bih dodala jos i onaj trenutak kad se popnes u sedlo tvog lepotana,krenes pa malko zategnes uzde i popustis...tad on pocne sitno da kaska i da "baca" telo u stranu gazeci sitnim korakom....kao da igra uz najlepse zvuke muzike...
Da,da @beauty..nisu svi neupuceni...:o:mda:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ovo što ste napisale jeste vaš subjektivni osećaj tokom jahanja konja, za koji verujem da bi svi imali da znamo jahati, ili da smo imali prilike za to.
Međutim, moje pitanje je bilo na osnovu čega se može tvrditi da je da je konj bolji prijatelj čoveku od psa.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Da li si nekad cuo da je konj ujeo,udario ili nedaj boze ubio svog gazdu...???
Za psa jesi...:mda:
Ne bih dalje mrzi me :ehej::laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Iiiih, a jel si ti čula ono:
- Šutno ga konj kad je bio mali!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
A ko ne bi posle ovoliko batina...Dakle voli me i volecu te...i ovo mu nije gazda...toliko bezdusnosti ccc... ja bih ga prebila :laugh:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
i ja... da se samo vidi kako konj uzvača....

beauty

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.10.2010.
Broj reagovanja
14
Sta se ti @Dusice i ti @Stemise bunite? Nemate pojma i . :laugh: Salim se, naravno! Samo sam zelela da vam kazem kako su konjici predivna stvrorenja koja su toliko pametna samo sto ne znaju da pricaju, ili mozda i znaju, ali nece da pricaju sa svakim, mudro cute ! :ehej: Ljubav uzvracaju ljubavlju, silu silom.... Necu da duzim ovde pricu, postavicu neki tekst o konjima pa neka cita ko zeli. :mda:

beauty

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.10.2010.
Broj reagovanja
14
Evo malo vragolija....naravno da su i opasni u odredjenim situacijama.

... i malo onih predivnih galopiranja, bez sedla...sami, slobodni!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci

Kako ih ne voleti....

beauty

Poznata ličnost