• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Aksiomi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
a.. Ako imaš prekrasnu ženu, jos ljepšu ljubavnicu, ako imaš super auto, ako nemaš problema s poreznim uredom, ako sunce uvijek sija kad se probudiš, ako su ljudi uvijek ljubazni prema tebi i susretljivi, KRAJNJE je vrijeme da prestaneš uživati droge.

b.. Dan ima 24 sata, u gajbu se smjeste 24 pive... TO NE MOŽE BITI SLUČAJNOST!

c.. Gaćice nisu najvažnija stvar na svijetu, al su vraški
blizu!

d.. Na poslu sam Bog. Svatko zna da postojim, ali me nitko još nije vidio...

e.. Nikad se više neću oženiti rukometašicom - što god baci na mene, pogodi me u glavu.

f.. Ujutro ne jedem jer mislim na sex. U podne ne jedem jer
mislim na sex. Navečer ne jedem jer mislim na sex. Po noći ne spavam jer sam prokleto gladan.

g.. Pametan si ako povjeruješ samo u polovicu onoga što čuješ. Genijalan ako pogodiš koju polovicu.

h.. Tako sam dobar u krevetu da nekad vičem svoje ime!

i.. Osmijeh je druga najbolja stvar koju žena može napraviti sa svojim ustima...

j.. Vegetarijanac - stara indijanska rijec za ''Loš lovac''.

k.. Dijeliti restoran ili lokal na pušačku i nepušačku sekciju
je kao da podijelite bazen na dvije polovice - u jednoj smiješ pišati, u drugoj ne.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno