• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

"Ako Obama ne kaže istinu o vanzemaljcima, ja ću"

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Premijer Rusije Dimitrij Medvedev navodno je pozvao američkog predsednika Baraka Obamu da zajednički objave važnu vest, i ako se Amerikanac ne odvaži na to, rekao da je spreman da vest o postojanju vanzemaljaca objavi sam.

1756dmitrij-medvedev-03-.jpg

Da li se šalio ili je mislio ozbiljno: Dmitri Medvedev, premijer Rusije

Blogeri koji se bave teorijama zavere već duže vreme su brujali o mogućem velikom saopštenju, ali izvori koje su prezentovali nisu bili dovoljno uverljivi.


Upravo to se desilo sa neobičnom objavom ruskog premijera, kada je, tokom razgovora sa jednim novinarom na pitanje da li postoje poverljivi podaci o vanzemaljcima koje poseduju državnici odgovorio:više na str:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/287518/Ako-Obama-ne-kaze-istinu-o-vanzemaljcima-ja-cu
 
Vrh Dno