5 muških manira koje žene vole

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Gentleman
Iako smo često svedoci da ne postoji pravilo u međuljudskim odnosima, a naročito ako se radi o muško – ženskim, ipak postoje neke stvari i postupci koji nikad „ne izlaze iz mode“, dobro dođu i ostavljaju dobar utisak.

Istina je da devojke (isto kao i momci) u velikom broju slučajeva „padaju“ na neke neobjašnjive i potpuno sulude stvari koje se ne mogu predvideti, ali onda je makar dobra ideja da u svakom slučaju ostane dobar utisak, jer se nikad ne zna… Taj dobar utisak može biti i odlična preporuka za neku sledeću priču ili „drugaricinu drugaricu“, ali uostalom, kad se na početku formira dobro mišljenje o jednoj osobi, tada je svaki propust ili kiks mnogo lakše prihvaćen.

Važni datumi
Bez obzira koliko pojedine devojke govorile kako im datumi ništa ne znače, kako ne vole svoje rođendane i kako je 31. decembar dan kao i svaki drugi, veruj da su sve to samo izgovorene gluposti i da je svakom biću na ovoj planeti drago, kad mu se nešto čestita. Naročito je devojkama to bitno. Prema tome, ukoliko imaš lošu memoriju, slobodno zapiši kad joj je rođendan, zapiši i da je nazoveš za sve one bezvezne praznike, pa ako ti kaže da nju to ne zanima, ti reci da je to fora i da si je zapravo nazvao da je čuješ. Telefonski pozivi su čudo, a u stvari su najbolji oni iznenadni posle kojih neko vreme ne skidamo osmeh sa lica.

Komplimenti
Nikad u životu nećeš pogrešiti ako devojci daješ komplimente. Ukoliko nisi od onih koji primećuje nove frizure ili gubitak kilograma, dovoljno je da joj kažeš da super izgleda, da joj je lepa kosa, oči ili šta god primetiš. Devojke vole komplimente, kako god se ponašale kad ih dobiju, nasamo ili u društvu… Jer to je znak da su primećene i privlačne. U suprotnom, odnosno skretanjem pažnje na neke njene nedostatke, postižete i suprotan efekat.

Vrata!
Možda će mnogima ovo delovati kao beznačajna sitnica, ali verujte da nije tako. Kada momak devojci otvori vrata, bilo da se radi o ulaznim/izlaznim vratima ili vratima od kola, to je znak lepog vaspitanja momka i njegovog poštovanja devojke. Verujte da devojkama to puno znači a vama ne bi trebalo da predstavlja dodatni napor, nego upravo ono što i jeste – sitnica.

Iznenađenja
Naravno reč je o prijatnim iznenađenjima. Različiti ljudi različito reaguju na iznenađenja, ali kada je reč o prijatnom iznenađenju umerenog intenziteta, sasvim sigurno nećete pogrešiti. To nikako ne moraju da budu velike i pompezne stvari; dovoljne su karte za film koji je rekla da želi da pogleda, buket cveća kad ne postoji zvaničan povod, neplanirani odlazak van grada i slično. Međutim, ukoliko planirate veliko iznenađenje, poželjno je da zaista dobro poznajete jedno drugo da biste bili sigurni da ona to iznenađenje neće odbiti.

Lepa reč
Ovde nije reč o komplimentima, zapravo treba se setiti da se „loš glas daleko čuje“ i isto tako da „lepa reč i gvozdena vrata otvara“. Hoću da kažem, ukoliko lepo pričate o drugim ljudima, i u nekom momentu to stigne upravo do tih ljudi, vi postajete neko ko je vredan poštovanja. Nikad nemojte ružno pričati o devojkama, ma kako se osećali u nekim trenucima jer najpre ispadate slabić koji ogovara devojke, a zatim nikad ne znate u kakvoj verziji se dalje širi priča i još gore, koja je to krajnja verzija koja stiže do te devojke. Verujte nam – ako ste užasno iznervirani i nemate šta lepo da kažete, onda je bolje ćutati.

Ima li vaš partner ove manire? Koji mu nedostaju? Neki manir koji posebno cenite, a nije na spisku?
 

lasta

Poznata ličnost
Pa nego, ovo gore je sve prvih pa ajde i do godinu dve a nakon toga....ako nema navedenog......uzaludno potroseno vreme....ostati mlohavac s ljutom papricicom ,-)
 

Njavica

Dreamer.
mm ovo za vazne datume,.. zaista mi nije bitno to dal se on seti kad nam je mesecnica il nesto, jer ja prva redovno zaboravljam na datume, tako da na to ne obracam paznju.. ono sto mi je bitno jeste paznja koju mi momak poklanja, da ne bude idiot koji ce da mi svaki dan prica koje su mi falinke na telu jer sam ja svojih nedostataka totalno svesna, da ima bar koliko toliko samopouzdanja (ovo nije bas manir, al kad sam vec krenula da pisem listu sta trazim da ubacim i to :D ) i da ne bude gundjalo n eko koji ce da me kinji za sve!
 

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Sve je ovo imao. Sve ove lepe manire. Prijala su iznenađenja, otvaranje vrata, sve..

A mogu da dodam i šta nije imao, a šta sam želela - ambicioznost. Kada je neko ambiciozan mnogo više mi prija nego da je romantičan i da mi piše slatke sms porukice..to zna da me nervira.:devilish:
 
G

Gea

Gost
Da shvati moju divlju prirodu i da ne pokušava da je ukroti ....
 
T

Time

Gost
Pošto ovde nekog poznajem i lično, nije mi jasno zašto joj je trebao da bude ambiciozan?
 
G

Gea

Gost
Pa bitna je ambicioznost, to je jedan od znakova muževnosti, po meni.
Muškarac treba da bude glava i da vodi, a ne može to da bude bez ambicioznosti ...
 
T

Time

Gost
Ma jok ona treba da se okači o njega :)

Šta imaš protiv lepih smsova? :p
 
T

Time

Gost
Pa tako ona da uživa a on da se izbori da bude recimo direktor neke firme npr. :p

Ili tako nešto, da je ukrade od mame možda :D
 
G

Gea

Gost
Nisam na to mislila, da bude direktor, nego da je uspešan u onome čime se bavi, šta god to bilo.
 

maki

Nindža
Eh....mi neke bi bile zadovoljne i sa po nekim od navedenih manira, a vi neke bi da ima i preko toga....:thumbsdown:
 
Vrh Dno