• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!
Mudra mantra (praktikujem i preporučujem)
Hristina

Mudra mantra (praktikujem i preporučujem)

@Gđa Blejz, poznato mi je, al ne mogu da se setim imena tvorca, Hitler, Marks, ili neki partijski komesar? Ne verujem da je antički mudrac u pitanju. Možda Bata Stojković u "Varljivom letu"?:joyful:
 
Komunističkog disidenta Lava Trockog...ali i Hitlera...mada je to latinska izreka...a i Bate Stojkovića. Sve u svemu, 5, ne moraš da radiš pismeni! :D
 
@Gđa Blejz, nećemo da se vređamo! ;) Nešto ne ginem za horoskopom, ali ima nešto u tom psihološkom krokiju znaka. Lavice su mi uglavnom bile neprijatne zbog nametljivosti njihove pojave, narcizma koji emituju, a neretko i otvorenog egomanijakalisanja. Ali poštujem energičnost tog znaka. Naravno, ovakva uopštavanja su u startu ograničena, jer iskreno verujem da ima lavica koje to nisu. Da budem iskrena, takve do sad nisam upoznala. :playful:
 
hahah...sada će nam trebati nova mantra: "Samo da Anchy ne vidi ovo...samo da Anchy ne vidi ovo..." :roflmao::roflmao:

Dobro, reci, ubi me radoznalost, koji si znak ??? :nailbiting::nailbiting::nailbiting:
 
Verni, pouzdani rak koji ume da voli zauvek! <3 :thumbsup:
...za vodolije kažu da su loše po mene... :cautious:

Uzeću raka! ;):D
 

Informacije o mediji

Album
Svaštarije
Dodao(la)
Hristina
Datum dodavanja
Broj pregleda
3.059
Broj komentara
13
Ocena
0,00 zvezdica(e) 0 ocena

Metapodaci slike

Ime datoteke
poruka samom sebi.jpg
Veličina datoteke
35,2 KB
Dimenzije
666px x 960px

Preporučite ovaj medij

Vrh Dno