1. Dobrodošli na Ćaskanja. Ćaskanja forum je Internet zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Opuštena atmosfera i dobra zabava je ono po čemu smo prepoznatljivi. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija, tema... Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se ili se prijavite sa Vašim nalozima na društvenim mrežama. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. Pridružite nam se!
  Odbaciti oglas

Istorijski vicevi

Diskusija u 'Vicevi i smešni tekstovi' započeta od anuška, 26.11.2012.

Preporučite stranicu

 1. anuška

  anuška Kolonista Kolonista

  Učlanjen(a):
  17.07.2012
  Poruka:
  8.086
  Sviđa im se:
  5.996
  Trofej poeni:
  518
  Pol:
  Ženski
  Horoskop:
  Ovan
  Christophoro Columbo  je mogao otkriti Ameriku samo zato jer je bio:NEOŽENJEN!!!!!!!!!
  Da je Christopher Columbusimao suprugu, čuo bi slijedeće:
  - A što moraš ići ti?
  - A što ne pošalju nekog drugog?
  - Što si ti: jedini? Bez tebe se ne može?- Jesi li ti lud ili glup?- Zar ne vidiš da te iskorištavaju?- Ne znaš čak ni moju obitelj, a ideš otkrivati novi svijet!- Što skrivaš? Ne znaš ni gdje ideš! Kakva okrugla Zemlja?- A što, samo će muškarci putovati? Ma nemoj?- Zašto ne mogu i ja ići ako si ti šef? Mene nikada ne vodiš na putovanja!
  - Nesretniče, ne znaš više što bi izmislio samo da nisi kod kuće?- Ako izađeš na ta vrata, ja se iste sekunde vraćam mami!
  - Sve si isplanirao, lopove! Ti si se to davno dogovorio sa svojim kurvama indijankama. Misliš da sam ja s grane pala?
  - Što kažeš? I kraljica će prodati svoj nakit da bi ti putovao? Misliš da sam ja glupača? Što ima između tebe i te babe?- Ne možeš ići i gotovo!- Ništa se neće dogoditi ako svijet i dalje bude ravna ploča.
  - Nemoj mi se ništa oblačiti jer ... NE IDEŠ!!!!!!!!
   
  Stemis se ovo sviđa.
 2. Marketing Google Adsense